Så hamnade Miriam Bryant på Minogalan

Nyköping/Oxelösund

Den nya styrelsen hade knappt hört talas om Miriam Bryant när hon anlitades som artist till Minogalan 2015. Men samma kväll som hon uppträdde för företagarna i Nyköping och Oxelösund slog hon igenom med dunder och brak på den svenska popscenen.

– Det är ju bara att erkänna, ibland ska man ha lite tur, säger Lotta Lönnmo, som tillsammans med de övriga i styrelsen hyrde in Miriam Bryant.

Hon hade hört talas om artisten men kände egentligen inte till henne, och de övriga i styrelsen hade ungefär lika mycket kunskap. Inte så konstigt kanske. Även om Miriam Bryant försörjde sig som artist hade hon inte slagit igenom på allvar.

Det skulle snart förändras. Samma kväll som Miriam Bryant stod på scenen i Nyköping, sändes säsongspremiären av TV4:s underhållningsprogram "Så mycket bättre". Efter Miriam Bryants medverkan i programmet tog hennes karriär fart ordentligt och i dag tillhör hon artisteliten i Sverige.

– Det finns fortfarande människor som berättar att de tycker att det var helt fantastiskt att vi lyckades få hit Miriam Bryant till Minogalan. Och ja...det var ju stort, säger Mohammed Mouaid.

Uppmärksamheten kring Minogalan 2015 gav styrelsen en del fjärliar i magen. Hur skulle de klara av att göra en minst lika bra gala i framtiden? Men inför årets jubileumsgala är de inte ett dugg nervösa för att festen ska hamna i skuggan av 2015.

– Vi har ett riktigt bra program och har utvecklat galan på flera sätt. Bland annat så kommer vi inte att köpa in maten från catering utan har anlitat egna kockar som lagar maten på plats. Det kommer att bli en riktigt riktigt bra gala, säger Lotta Lönnmo.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

MusikNäringslivaffarsliv.biz
Relaterat