Det blir ett storslaget festår även i år

Nyköping

Hela Nyköping fylls av festivalstämning! Tusentals människor lockas till Nyköpings gator och torg för att ta del av musik, marknad, mat, tivoli och den härliga stämningen!

Det ser ut att bli ett bra år för Nyköpings festdagar som går av stapeln 3-4 augusti och har förberett en tung line-up av artister. Festivalen gästas bland annat av den talangfulla Nyköpingsartisten Renaida som kom på nionde plats i årets melodifestival med låten All the feels.

– Det ska bli fantastiskt kul att komma hem! Det är alltid extra kul att uppträda när det står kompisar och familj i publiken, säger hon.

Molly Sandén och Albin Johnsén är några av de andra artisterna som gör Renaida sällskap under festdagarna. Utöver det intar en marknad med knallare Storgatan och ett tivoli öppnas. Det kommer bli en fullspäckad helg i Nyköping för alla åldrar.

  • Renaida intar scenen klockan 18.00 på lördagen. Foto:
  • Molly Sandén har haft en lysande karriär ända sedan hon kom trea i Junior Eurovision Song Contest 2006, och precis som Renaida har även hon deltagit i den "riktiga" Melodifestivalen. Hon tar plats på scenen klockan 20.15 på lördagen. Foto:
  • Under förra årets festdagar var det fullt på både gator och torg! Foto:
1/

Hela programmet

Fredag 3 augusti

12.00-15.00 Talangtävlingen Stjärnskott med Olivia

19.00 Albin Johnsén

20.00 Linda Varg & Ulf Nilsson

21.30 Soulsting

Lördag 4 augusti

13.00 Jecko & Jessie (barn)

16.45 Louisiana Avenue (parad och spelning)

18.00 Renaida

20.15 Molly Sandén

21.30 Global Beats DJ koncept

Tivolit har öppet under fredagen kl.12-02 och under lördagen kl. 10-02. Även marknaden håller öppet båda dagarna från klockan 10.00.

Med reservation för eventuella ändringar.