Vilka resurser finns och vilket stöd får lärarna i Gnestas skolor att möta alla elever, både de som behöver utmaningar och de som behöver extra hjälp? Det vill Katarina Sterner Jansson, ordförande i Smedsta GF, att politikerna svarar på. Foto:

#Kandulova: Finns stöd till elever?

GNESTA

Vilka resurser finns och vilket stöd får lärarna i Gnestas skolor att möta alla elever, både de som behöver utmaningar och de som behöver extra hjälp? Det vill Katarina Sterner Jansson, ordförande i Smedsta GF att politikerna svarar på.

På SN:s sajt #kandulova har Katarina Sterner Jansson ställt frågan "Kan du lova att lärarna har den utbildning och de resurser som behövs för att möta elever, både de som behöver extra stöd och de som behöver utmaningar" till de politiska partierna i Gnesta.

För att lärarna ska ha möjlighet och tid att kunna möta alla elever krävs både utbildning och stöd för att tiden ska finnas, säger Katarina Sterner Jansson.

– Jag kan själv tänka mig att det måste vara otroligt svårt, men det är viktigt att alla elever får vara med på sin nivå, även de som behöver extra utmaningar. Jag saknar det lite.

Hon har även fler frågor som hon skulle vilja ha svar på från politikerna och det handlar bland annat om skolmiljön på högstadiet och tryggheten i Gnesta tätort.

– Något behöver göras för tryggheten, det är lite stök i Gnesta nu. Det har inte varit så tidigare men tryggheten har naggats i kanten. Vi behöver nog alla hjälpas åt, men något behöver göras.

Katarina Sterner Jansson Foto:

LÄS MER ► Vad svarar politikerna? Kolla alla svar här.

LÄS MER ► Fler frågor till Gnestas politiker hittar du här.

Läs också

( 12 st )

Läs mer om dessa ämnen

Gnestaval2018#kandulovaPolitik
Relaterat