Arbete för Jan Grönlund borde finnas i regionen

Insändare2023-07-06 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Hur känns det nu framförallt för er som röstade på Vård för pengarna? Men samma fråga ställs till dem som röstade på Centerpartiet?

Vad innebär det att ett parti kallar sig Vård för pengarna när man, i stället för att satsa på vårdpersonal av olika kategorier, skänker bort ett stort antal miljoner till en person som dessutom misskött sig på sitt arbete så pass att han får sparken med omedelbar verkan?

Att Tomas Borin gömmer sig för vidare kommentarer är helt förståeligt. Att stå för sina beslut är stort, för stort, vilket han visar genom att hålla sig borta för vidare kommentarer.

Att Jan Grönlund blir avskedad utan någon som helst arbetsinsats förvånar många. Någon arbetsuppgift borde han väl kunna göra, exempelvis transportera patienter trots sin akademiska utbildning.

Att som Monica Jonsson kräva att någon eller några ur den politiska ledningen skall avgå lägger jag mig inte i, men däremot borde det självklart vara så att de ledande politikerna borde känna det själva när de slösat bort våra skattepengar.