Fantastisk Gärdestadskonsert på Grönborg

Insändarskribenten gillade Gärdestadkonserten på Grönborg. Bilden är från en tidigare konsert.

Insändarskribenten gillade Gärdestadkonserten på Grönborg. Bilden är från en tidigare konsert.

Foto: Sara Hadfy Högström

Insändare2024-04-18 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Carola Hellgren på Grönborg! Ett stort och varmt tack för den fantastiska Gärdestadskonserten på lördagkvällen 6 april! Du och ditt team kan vara riktigt stolta. Allt var så välplanerat, bland annat med jättegod förtäring, som vi kunde njuta av i pausen och den stämningsfulla dekoren, som fick oss på festhumör direkt.

Trion som underhöll oss på ett proffsigt sätt, bestod av Erik Linder, Ludvig Jerner och Fredrik Wide. De bjöd på en bejublad konsert, med en otrolig spelglädje, vacker sång och humor. Precis vad vi alla behövde efter en lång och jobbig vinter.

Vi pratade med vänner, som tyvärr inte lyckats få biljetter, och försökte beskriva allt, inte minst den trolska stämningen i lokalen när mörkret föll, och all fin belysning kom till sin rätt.

Det var inte lätt, men vi förlitade oss på att det skulle komma en fin recension med foton i SN. Ack vad vi bedrog oss, inte ett ord nämndes om konserten! Carola, du har många strängar på din lyra! Nu har du åter bevisat att du är Nyköpings okrönta nöjesdrottning, stort grattis och tack än en gång.

 
 
 
 
 
 
Läs mer om