Surdegsbröd bakas redan i Nyköping

Insändare2016-03-22 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.
<p><strong>(Svar till CZC&#160;</strong><a href="/polopoly/CM/1.3906128" polopoly:contentid="1.3906128">Hoppas på äkta surdegsbageri i Nyköping</a><strong>&#160;17 mars)</strong> Nu vet jag inte om ni har varit nere i centrum eller "på stan", som en del säger, på sex år. Ganska nära torget ligger det ett stenugnsbageri, där det bakas flera olika sorters surdegsbröd med långa jästider sex dagar i veckan.</p><p><strong>I anslutning till </strong>bageriet ligger det även ett café där allt görs från grunden, butiker med kläder, glas, porslin och heminredning. När ni tar er ner på stan så besök gärna Hellmanska gården!</p><p><strong>Malin</strong></p>
Läs mer om