Hoppas du får svar, Carl-Åke Skog!

Insändare
annons

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Södermanlands Nyheter med journalistik.

Integration Läste din insändare från skolavslutningen på slottet, Carl-Åke Skog. Jag har liknande tankar som du. S och V pratar väldigt mycket om solidaritet, men att visa det i handling, först då blir det på riktigt. Svarar Urban, då kanske Nicklas också svarar, men själv törs han inte svara först.

Självklart kan vi om vi vill. På lång sikt är detta en god investering för Nyköping. Men vilken­ politiker tänker lång­siktigt i dag?

Du svarade mig en gång att ”vi är många som tänker som du”. Du är minst lika viktig och vanlig, Carl-Åke. Att bygga ­bostäder borde inte vara så svårt. Det behövs säkert mer skolor och dagis också när kommunen växer.

Många säger till mig att våra partier är för lika i dag. Ingen vågar ta täten och sticka ut. Den här nya slogan: ”Ordning och reda i flyktingpolitiken” känns gammalmodig och lite rasistisk.

Bara för att SD växer måste inte ni andra följa John. Var lite modiga och satsa för att ­vinna framöver. Olika är bra mina vänner, det blir roligare och mer harmoniskt då.

Ett stort lycka till, Carl-Åke Skoog!

Roland Karlsson

Läs mer om dessa ämnen

Insändare
annons

Mest delat denna vecka