Inte bara Gustav Fridolins fel

Insändare
annons

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Södermanlands Nyheter med journalistik.

Replik Angående insändaren om skolpolitik i SN 14 juni. Ja du Gustafsson, alla har vi ­varit på samma skepp Sverige. Att lägga skuld på skolminister Gustav Fridolin visar bara din okunskap, brist på perspektiv och mindre dos av konstruktivt tänkande.

Hållet absolut med om frågetecknen till att barnen, nej ungdomarna, som slutar gymnasiestudier så euforiska. Finns inte proportion i detta i förhållande till utfört arbete, som du också beskriver bra. Håller med om det.

Däremot har jag följt detta moderskepp och det har ­varit omöjligt att navigera rätt ­redan från millennieskiftet.

Har jobbat hårt för att inte mina egna barn behöva bli offer av värdelös skolpolitik, fullständigt galen liberal syn där i stort sett allt helt plötsligt ska vara normalt, gränser flyttas fram och förbi all anständighet.

Rädda de som stökiga är, dalta sönder pedagogiken i absurdum, de lugna tysta som inte gör väsen av sig, vem ser alla dessa att rädda undan det kaos som råder sedan vuxna försvann

Att jag så arg så jag skakar över alliansens år är ett annat perspektiv och vet att det krävs hög kompetens och vishet för att se sambandet.

Zorry

Läs mer om dessa ämnen

Insändare
annons

Mest delat denna vecka