Ta hand om de som ”byggt vårt samhälle”, skriver signaturen Ansvar i ett meddelande till kommunens politiker. FOTO: FREDRIK SANDBERG/TT

P-husen kan vänta – finns viktigare saker att lösa

Insändare

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Södermanlands Nyheter med journalistik.

Politik Det klagas på än det ena, än det andra i spalterna. Hur skulle det vara om beslutsfattare försökte se vad resultatet blev av deras beslut. Det ­gäller icke absolut nödvändiga investeringar som några få har glädje av.

Exempelvis bygga parkeringshus i stället för att bland annat se till att hemtjänstpersonal vet hur man skall behandla äldre med Alzheimers sjukdom. Innan politikerna tar beslut bör de rannsaka sig ­själva om beslutet var det ­bästa ekonomiskt och nödvändigt. Parkeringshus eller boende för äldre.

Ta hand om dem som byggt detta samhälle. Detta är viktigare än att bygga parkeringshus som inte behövs. Åtminstone kan detta vänta. Det finns viktigare saker att lösa.

Ansvar

Läs mer om dessa ämnen

Insändare