Smutsig valrörelse kan börja med kyrkovalet

Insändare
annons

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Södermanlands Nyheter med journalistik.

Kyrkovalet På Forumdagarna har flera delat ut röstsedlar för kyrkovalet. Jag har fått mail främst från vänsterpartier att jag måste rösta. Inte minst för att blockera SD skriver man.

På det personliga planet har jag ingen konflikt med SD. Skrev ju senast att jag och gumman kommer att landa i soffan. Men det kanske finns en joker för oss.

KD som verkar vilja prata psykvård med mig och även gillar mina planer. Öga mot öga säger sig fler partier att dom tror på mina åsikter om en grön psykvård.

UGW:s krönika i lördags var inte ett trevligt inslag precis. Han gick till hårt angrepp på min favorit i Nyköpings-politiken Åsa Ingårda.

Hoppas med denna insändare få några svar från S. Var det kristet det ni gjorde mot mig och Anette? Sen visar det sig att JAG driver S-politik i frågan om medicinskadade inom främst psykiatrin. Västmanland S-styrt har en sådan försäkring liksom Dalarna även dom S-styrda. Gillar inte sossar i Sörmland sina grannlän?

Samtidigt spricker teorin att Sörmland inte har råd. Skulle Dalarna ha så mycket bättre ekonomi? Sen att hånskratta åt oss för att vi var fattiga är långt ifrån kristet. Ni vill inte lösa detta, jag vet det. Det gillar i alla fall SD. Vill ni gynna dom? Den som själv är utan skuld kan kasta första stenen. Den dagen vi bor i Nyköping och konflikten med Nordkorea, förlåt landstinget är löst kommer vi även att rösta i kyrkovalen. Åsa Ingårda ligger bra till med sitt stora hjärta o empati för flyktingar och andra som har det svårt. Det kommer att bli jämnt i valen framöver, men snälla var snälla mot varandra. Ingen tjänar på ett högt tonläge. Ingen är felfri, inte ens jag. Lycka Till!

Roland Karlsson

Läs mer om dessa ämnen

Insändare
annons

Mest delat denna vecka