Vi står alla inför fantastiska möjligheter

Insändare
annons

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Södermanlands Nyheter med journalistik.

Replik Kära ”Lantbrukardotter”­ och alla ni andra medmänniskor därute. Vi har länge nog nu blivit uppmanade att bortse från vår själ och vårt hjärta. Det är nog precis det som lett oss till den ohälsa och obalans vi befinner oss i idag, både i oss själva och på vår jord.

Jag förstår förtvivlan när det gamla konceptet inte längre fungerar, när heller inte förmågan att se andra möjligheter, gjort sig tydliga än. Jag förstår att det känns svårt och hotfullt.

Men det är fantastiska möjligheter vi står inför, där dörrar öppnas till en värld i harmoni,­ balans, hänsyn och omsorg! Vi måste bara våga öppna våra ögon så vi kan se alla dessa möjligheter och samtidigt ­börja vilja oss själv väl.

Vi får alla hjälpas åt att finna de kärleksfullaste och hänsynsfullaste vägarna att bruka våra marker och vår jord på. Så vi alla kan äta en sund och giftfri kost och både vi och vår jord äntligen får läka efter all förödande preparering och för­legade hantering.

Vi får inte längre bortse från vår själ och vårt hjärta.

För utan vår själ och vårt hjärta så är vi inte hela, då finns heller inget helhetstänk.

Marie Karlsten

Läs mer om dessa ämnen

Insändare
annons

Mest delat denna vecka