Erik Nilsson och Alicia Holmgren trivs ihop. Foto:

Efter Bonde söker fru – Alicia från Västerljung flyttar till Skåne

VÄSTERLJUNG

I onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" spirade känslorna mellan hönsbonden Erik Nilsson och Västerljungstjejen Alicia Holmgren. Nu står det klart att Alicia flyttar till Skåne.

Det är på sin Instagram som Alicia Holmgren avslöjar att hon snart flyttar till Skåne.

"Jag ska plugga till brandman i vår! I onsdags blev jag antagen till utbildningen Skydd mot olyckor på Revinge, så snart går flyttlasset ner till Skåne igen. Dags för nya äventyr och jag är taggad till tusen!", skriver hon under ett inlägg från den 3 december.

Efter onsdagens avsnitt, där det slog gnistor om kärleksparet på deras resa i Estland, finns ytterligare hintar om framtiden.

Under ett inlägg där Erik och Alicia kyssandes ramas in av två kameramän och nöjda estländska kor i bakgrunden, konstaterar hon att:

"Ibland blir inte livet som man har tänkt sig, och tur är väl det, för oftast blir det så mycket bättre!"

Erik Nilsson och Alicia Holmgren medverkar även just nu i en reklamfilm för Estland, där temat är romantik på estländskt vis. De ror bland annat runt i en hjärtformad sjö och skålar för kärleken.

SN har varit i kontakt med Alicia Holmgren som inte kommer att lämna några kommentarer om kärlekssagan förrän efter nästa veckas avsnitt.

– Kan inte uttala mig om det förrän efter "hur gick det sen"-programmet, skriver hon i ett mejlsvar.

Läs mer om dessa ämnen

Kultur/Nöje