Amanda Colldén och Anna Dahlbäck har gjort succé med podden "Alla våra ligg". Foto:

Succépodden "Alla våra ligg" till Nyköping

NYKÖPING

De utsågs till Årets Podd på Radiogalan i höstas. Nu på fredag kommer Amanda Colldén och Anna Dahlbäck med livepodden "Alla våra ligg", till Sunlight i Nyköping. Snack om sex, samliv och relationer lockar storpublik, berättar Lars Björkman på Bartos Media som är medarrangör.

1 Vad händer på fredag?

– Det blir det första av förhoppningsvis fler väldigt roliga event på Sunlight framöver! "Alla våra ligg" utsågs till Årets podd i höstas och Amanda Colldén och Anna Dahlbäck har en väldigt stor publik genom podden och sina kanaler i sociala medier. Kvällen arrangeras tillsammans med flera lokala företag och det kommer bli en grymt lyxig kväll med mingel och fest före och efter livepodden.

2 Livesänder de podden från Nyköping?

– Nej, de livesänder den inte, men den görs live inför och tillsammans med publiken som involveras på olika sätt. Är man inte på plats missar man den alltså helt och hållet. Vi har i skrivande stund sålt 200 biljetter och kommer stänga helt vid 300. Intresset har varit helt enormt stort!

3 Vilka får komma dit?

– Det var egentligen sagt att det skulle vara en tjejkväll, men podden har både tjejer och killar bland sina många lyssnare så är man snubbe och tycker det här verkar spännande är man varmt välkommen att köpa biljett och komma hit.

Amanda Colldén och Anna Dahlbäck beskriver själva att podden handlar om sex, sexualitet och om att äga sina val.

De har även skapat ”Liggboxen – för ännu bättre sex!”, en prenumerationstjänst på sexleksaker och tips.

Läs mer om dessa ämnen

Radiopodcast