Västerljungstjejen Alicia Holmgren är fortfarande kvar hos hönsbonden Erik. Foto:

Tv-bonden kritiseras: "Kysser vem som helst"

VÄSTERLJUNG

Kramar, pussar och kyssar – i takt med att brevskrivarna blir allt färre börjar dejterna att hetta till i "Bonde söker fru". Samtidigt som intimiteten tilltar går snacket på gårdarna. Västerljungstjejen Alicia Holmgren är fortfarande kvar hos hönsbonden Erik.

Veckans "Bonde söker fru" blev ett riktigt pusskalas, men präglades även av nervositet på flera håll. Både Per Solberg och Simon Ohlsson stod fortfarande inför valet om vem som skulle behöva lämna gården.

Elin Persson räknade med att Simon Ohlsson skulle välja bort henne. Hon kände sig osäker på mjölkbonden efter att han kysst alla de andra brevskrivarna på gården.

– Han går runt och kysser vem som helst, det känns inte äkta, säger hon i programmet.

Erik Nilsson, hönsbonde. Foto:

Men trots hennes farhågor blev det Sarah Pettersson som fick packa väskan den här gången.

Hönsbonden Erik Nilsson, där Alicia Holmgren från Västerljung är en av brevskrivarna, har genom hela programmets gång försökt att vara så rättvis som möjligt – något som nu kritiseras av tjejerna.

Mjölkbonden Susanna Karlsson har sedan starten haft ett extra gott öga för Hannes Haraldsson, och under en picknick började det att hetta till.

– Jag tror att jag är lite kär i Susanna, säger han framför kameran och begraver ansiktet i händerna.

Men när Hannes tvingas åka i väg från gården en kort stund passar Jim Wahlström på att visa framfötterna. Det blir ytterligare en romantisk dejt, och Susanna Karlssons känslor delades i tu.

Hemma hos Per Solberg återhämtar sig brevskrivarna efter logfesten från förra avsnittet, samtidigt som det blir dags för skogsbonden att fatta ett beslut. I sista stund bestämmer han sig för att välja bort Madelene Eriksson.

Mjölkbonden Simon Ohlsson väljer bort Sarah Petterson i veckans "Bonde söker fru". "Jag har inte fått det riktiga pirret", säger han till Linda Lindorff.

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

VästerljungKärlekTv
Relaterat