SkandiaMäklarna i Nyköping och Oxelösund HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS
MED KVALITET. Elin Bjurevall och hennes kollegor på SkandiaMäklarna i Nyköping brinner för mäklarjobbet. – Det är stort att få vara delaktig i skiftet ett bostadsbyte innebär för varje kund.

Det här är mäklarna som gör det lilla extra i varje moment

SkandiaMäklarna i Nyköping och Oxelösund

Att göra skillnad är att vara skillnad. Så sant som det är sagt. För det räcker inte med att prata. Det handlar istället om att göra sitt jobb fullt ut. Med en extra touch i varje moment. Först då blir det skillnad på riktigt för dig som kund. Och precis så engagerat jobbar SkandiaMäklarna i Nyköping.

– I ett serviceyrke som vårt är det personliga engagemanget för varje kund så viktigt, säger Elin Bjurevall, mäklare och en av delägarna i SkandiaMäklarnas kontor i Nyköping. För oss finns inget annat än att i varje steg i säljprocessen bjuda till och prestera på topp för att tillmötesgå kundens önskemål.

Det är en hög ambitionsnivå. Som kräver sitt rent mentalt av varje mäklare.

– Jag tror att nyckeln till SkandiaMäklarnas framgång ligger i vår arbetsglädje. Vi har helt enkelt så kul på jobbet och trivs tillsammans. Peppar varandra, skrattar mycket och har en god, energifylld stämning.

”Att ha kul på jobbet ger oss extra energi att måna lite till om kunden”

En positiv anda som smittar. Och som resulterar i ett jobb utfört med kvalitet.

– Att sälja bostad är en lång process. Från det att första tanken på försäljning dyker upp hos säljaren. Möjligen genom en undran över hur mycket bostaden man äger är värt. Till dess att nycklarna övergår till en annan ägare.

Elin fortsätter:

– I varje enskilt moment under denna process kvalitetssäkrar vi att vi gör vårt jobb på ett optimalt sätt. Vi har en kontinuerlig uppföljning och får därigenom feedback genom hela processen så att vi kan jobba enligt vår kunds önskemål.

I praktiken kan kvalitet handla om att verkligen ringa det där extra samtalet till just den spekulanten. Likväl som att ta sig tid att ordna den ytterligare visning som sedan leder fram till den bästa affären.

– Det är den lilla extra ansträngningen som är att göra skillnad i mäklarjobbet och som alla mäklare på SkandiaMäklarna står för, säger Elin. Att bjuda till, lyssna in och ägna uppmärksamhet åt exakt det som varje enskild kund har behov av för att känna sig trygg genom hela bostadsaffären.

ENGAGEMANG. – Vi lägger alltid ner det lilla extra för våra kunder, säger Elin Bjurevall på SkandiaMäklarna i Nyköping.

Det finns en härlig bredd hos personalen på SkandiaMäklarna i Nyköping. Totalt jobbar här 12 personer varav tre är assistenter.

– Våra områden är Nyköping och Oxelösund och vi kan verkligen våra marker. Vi vet var skolor, bussar, förskola, mataffärer, butiker, restauranger, banker, postkontor och övrig service finns.

Funderar du på bostadsbyte? Kontakta oss så berättar vi mer.

Den som säljer sin bostad via SkandiaMäklarna i Nyköping kan räkna med en genomtänkt marknadsföring.

– Vi är en av de få som fortfarande annonserar i papperstidning. Dessutom jobbar vi med en unik effektiv algoritm på sociala medier. Den letar upp spekulanter som matchar de objekt vi har till salu. Träffsäkerheten riktigt bra och toppar Hemnets sökträffar med råge.

Elin fortsätter:

– Genom vårt eget spekulantregister kopplar vi ihop köpare och säljare. Det är bara att maila oss vilken typ av bostad du är intresserad av så hör vi av oss när en sådan dyker upp.

Det är enkelt att komma i kontakt med Elin och hennes kollegor på SkandiaMäklarna.

– Många kunder tar kontakt med oss för att få en gratis värdering av sin bostad. Gör gärna det du också. Eller hör av dig om du funderar på något gällande bostadsbyte. Vi bollar gärna idéer. Kontakta oss via hemsidan, mail eller telefon – det som passar dig bäst. Eller titta in på en kopp kaffe, avslutar Elin Bjurevall på SkandiaMäklarna i Nyköping.

Boka fri värdering hos SkandiaMäklarna i Nyköping/Oxelösund.