Victoria Park HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS
Totalrenoverad lägenhet i Nyköping

Medborgarlöftet som ska öka tryggheten

Victoria Park

Nyköpings kommun är i en tillväxtfas. Till 2030 beräknas 10 000 nya invånare att flytta hit. För den som söker en hyreslägenhet finns det flera aktörer på bostadsmarknaden att välja mellan. Victoria Park är en privat hyresvärd som erbjuder lägenheter i Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla.

Samarbete lovar ökad trygghet i Brandkärr

2018 undertecknades medborgarlöftet ”Ett tryggare Brandkärr” av Nyköpingshem tillsammans med Nyköpings kommun, Polisen, HSB och Victoria Park. Det är ett långsiktigt löfte där aktörerna tar ansvar för att bidra med olika insatser och åtgärder för att skapa en ökad trygghet i området.

Polisen ska öka sin närvaro i området med fotpatrullering och tillsammans med kommunen ska de också regelbundet hålla öppna samtalsforum där alla är välkomna att vara med.

Vi frågade Murtatha Abdulamir, bocoach på Victoria Park om hur samarbetet har gått:

- Ja, det har hänt mycket sedan vi inledde samarbetet. Vi har kontinuerlig kontakt med polisen och samarbetar med Nyköpings kommun när det gäller sociala aktiviteter i vårt bostadsområde. Brandkärr är ett lugnt, familjevänligt område som tyvärr har fått oförtjänt dåligt rykte. Men jag hoppas att det förändras i och med att vårt arbete faktiskt ger resultat.

Öppen visning den 27 februari

Vill du veta mer om Brandkärr och hur det är att bo i området? Den 27:e februari kl. 17.00-18.30 bjuder Victoria Park in till öppen visning av en totalrenoverad lägenhet på Mariebergsvägen 35 i Nyköping.

Personal finns på plats och berättar mer om tillgängliga lägenheter och hur du ansöker om dessa. Ingen föranmälan krävs för visningen. Klicka här för att ta del av mer information.

Victoria Park arbetar inte med bostadskö eller poängsystem, vilket gör att det finns goda chanser att få en lägenhet på kort tid, förutsatt att du uppfyller bolagets uthyrningspolicy.