Annonssamarbete med Thernlunds

”En fortsatt del av modets historia”

Den 26 april öppnas dörrarna till Nyköpings nya modebutik, Thernlunds, i Jeansbolagets gamla lokaler i gallerian Västerport.

Foto: Thernlunds

Native2024-04-23 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Vad kommer kunderna att mötas av vid er nyöppning? 
— Det kommer att bli en riktig ”grand opening” med superdeals, tävlingar, underhållning och fantastisk stämning, säger ägaren Jan Thorstensson som även ägde Jeansbolaget i Nyköping. 

Vad är skillnaden mellan Thernlunds och Jeansbolaget?
— Sortimentet kommer att bli bättre, roligare och bredare än det vi kunde erbjuda när vi var Jeansbolaget. Thernlunds är som ett modehus i fickformat. Alla duktiga säljare kommer att vara kvar och symaskinen står beredd att fortsätta erbjuda gratis uppläggning av byxor och jeans, berättar Jan. 

Läs mer om Thernlunds här!

undefined

Thernlunds är en multibrandbutik som grundades på Lidingö på 1950-talet och har idag sju butiker i Stockholm.. Hur tror du det kommer sig att den funnits kvar så länge? 
— Det är först och främst kundernas förtjänst. Tänk att en herrekipering som grundades 1955 skulle växa till en kedja av små modevaruhus i Stockholm med välkända varumärken för dam och herr. Att vi nu med stolthet kan presentera en ny butik i Nyköping känns naturlig och som en fortsatt del av modets historia. 

Han fortsätter: 

— Vi älskar att klä människor och dela glädjen när du känner dig fin. Thernlunds står för kunskap, kvalitet och personlig service - och inte minst stil och lagom med fåfänga.

undefined

Hur kommer utbudet att se ut i Nyköpings nya modebutik?
— Vi kommer att fortsätta satsa på vår kärlek för denim och kommer att erbjuda vinnande jeansmärken så som Lee, Levis, Replay, Lois och Woodbird samtidigt som vi adderar varumärken som True Religion, Hansen & Jacob, Neuw och Ivy. Vi kommer att ha kvar många varumärken men även addera en hel del nya, till exempel Thernlunds egna som finns på skor, väskor, stickade tröjor och skjortor, förklarar Jan. 

Se hela utbudet här!

Ni kommer även att erbjuda möjligheten att kunna beställa hem varor från ett större sortiment – berätta mer! 
— Utöver det sortiment av dam- och herrmode som finns på plats i butiken kommer Nyköpingsborna även ha tillgång till hela kedjans sortiment och kan enkelt beställa varor från en padda i butiken eller på thernlunds.se som sedan levereras hem till din brevlåda eller hit till butiken, avslutar Jan och välkomnar alla till nyöppningen den 26 april. 

Thernlunds Nyköping

Adress från och med 26 april: Galleria Västerport, Västra Storgatan 14, Nyköping

Thernlunds.se 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på SN.