Jag har just landat på SN-redaktionen igen, efter ett möte med kollegor från tryckeriet och ansvariga på Prolog, distributionsbolaget som delar ut våra tidningar, där vi diskuterade trycktiden under valkvällen. Hur sent kan vi trycka tidningen utan att riskera alltför stora förseningar på måndagen? Hur tungt väger en fingervisning om hur det har gått i de lokala valen mot risken att en del prenumeranter hinner gå till jobb eller skola innan tidningen landar i postlådan?

Det är en balansgång, vi vill självklart att våra papperstidningsläsare ska få den bästa möjliga bevakningen av valet.

Men den som vill följa utvecklingen i realtid gör det förstås bäst på sn.se, eller i vår nyhetsapp. Och du vet väl att du som prenumererar på papperstidningen har tillgång till allt vårt digitala material – utan extra kostnad?

Vi har laddat upp med en superstark laguppställning under valsöndagen, som kommer att rapportera från och om såväl valet i samtliga SN:s kommuner som landstingsval och riksdagsval. Vi besöker vallokaler och valvakor, följer flödet på sociala medier och förloppet när resultaten från rösträkningen börjar trilla in. I texter, bilder och tv-inslag.

Om du inte redan har aktiverat ditt konto på sn.se så har du en vecka på dig att göra det! Prova gärna en inloggning i god tid, så att du hinner få hjälp av vår kundtjänst om det skulle trassla.

Jag hoppas verkligen att du vill hänga med oss den 9 september!