Det har varit några intensiva veckor för Södermanlands Nyheters Melloteam, Lina Nydahl och Sandra Nordin, som har följt Nyköpings egen stjärna Renaida på hela resan från första deltävlingen i Karlstad, via Andra chansen, till helgens final i Stockholm och Friends Arena.

Och det är inte bara glitter och glamour att bevaka Sveriges största musiktävling. Det har varit tidiga morgnar, sena kvällar och hårt slit. Lägg därtill att både Lina och Sandra i veckorna har jobbat på med sina vanliga SN-uppdrag här hemma i Nyköping, Trosa, Gnesta och Oxelösund! Jag gissar att de tycker att det är rätt skönt att 2018 års Melodifestival nu är inne på sista refrängen!

Själv ska jag, för allra första gången, se finalen live på plats. Men tro inte att jag missar SN:s bevakning för det! Jag kommer självklart att smyga upp telefonen mellan varven för att spana in sn.se. För även om SN inte är den tidning som har allra flest journalister på plats på Friends Arena, så kan jag lova att det är vi som har den bästa bevakningen av just Nyköpings Mellostjärna!