Andra chansen i Kristianstad tog en del kraft. En hel helg med fullt fokus på arbete gör sitt. Det är ju lätt att säga att man bor på hotell och har det gött, men sanningen är ju att när man är bortrest och jobbar då kretsar allt kring jobb. Jag kan inte säga att jag varit vidare kaxig denna vecka, då mycket jobb och fix hemma väntade när jag kom tillbaka från min jobbhelg.

Tvärtom har jag gått runt i ett sömnigt töcken och gjort storstilade saker som att ta på mig tröjan bak och fram på morgonen för att sedan upptäcka tröjmisstaget efter lunch. Nu är det dags igen. Jag är lite mör, men jag ska iallafall inte ställa mig på scenen på Friends arena.

Renaida däremot. Hon ska göra sitt största framträdande hittills i livet och hon om någon har all anledning att känna sig mör. Flängande hit och dit, mellan föreställningen Aladdin och melodifestivalens deltävlingar. Långa resor över hela vårt avlånga land för att sen ställa sig på scen och prestera på topp. Lägg till att dessutom under denna intensiva period ständigt ha mediernas ögon på sig. Jag är dessutom rätt säker på att det här bara är början för Renaida.

Medan jag får dra på mig mina sunkigaste mjukisbyxor och lägga mig och spela mobilspel i soffan, kommer det med största sannolikhet bara rassla till av bokningar för Renaida. Hennes arbete mot toppen har bara börjat. Hon har många sena nätter och tidiga morgnar framför sig. Det ska bli spännande att följa, oavsett om det blir med en kamera i handen eller iförd mina mjukisbyxor i soffan.

Kör hårt Renaida! (Men glöm inte ta semester sen!)