Ett bilköp är en stor affär och för många ett av de största köpen som görs i livet. Hos bilhandlaren TB Bil står alltid kunden i fokus – oavsett om det handlar om ett första besök i bilhallen, ett verkstadsbesök eller ett köp. Nu expanderar de i samarbete med Kia, Sveriges 3:e största bilmärke 2017, och öppnar upp en helt ny bilanläggning i Nyköping.

– Att ha fått förtroendet att driva Kia:s återförsäljningsanläggning i Nyköping känns fantastiskt roligt, säger Mattias Berglund, vd och ägare på TB Bil.

[link value="http://www.tbbil.se/kontakt/?utm_source=storymedia" text="Är du intresserad av en ny bil? Kontakta TB Bil här" target="_blank"]

Norrköpingsbolaget TB Bil är sedan 25 år tillbaka en av Östergötlands modernaste bilanläggningar. Som fullserviceanläggning får du tillgång till de bilrelaterade tjänster och produkter du kan tänkas behöva genom hela bilägandet. Här finns även noggrant utvalda lösningar för finansiering, privatleasing, försäkringar och förmånliga helhetskoncept för tjänstebilar till företag.

”Sveriges generösaste nybilsgaranti”

Den nya bilhallen i Nyköping kommer att ta plats i tillfälliga lokaler på Gumsbacken i Nyköping. Under 2019 förflyttas verksamheten till området Hemgården. Här kommer TB Bil att arbeta med Kia:s modellprogram.

Alla modeller kommer med Sveriges generösaste nybilsgaranti på sju år. Dessutom har bilarna en hög säkerhet, funktionalitet – och präglas av en prisbelönt design.

– Det är ekonomiskt fördelaktigt att äga en Kia. Du får en billig bil i drift i jämförelse med bilar i samma klass och dessutom är andrahandsvärdet högt, förklarar Mattias.

Kia har nyligen lanserat två plug-in hybrider, Kia Niro och Kia Optima Sportswagon. De nya bilarna, räknat i sina klasser, har den längsta räckvidden på eldrift med upp till 58 respektive 62 kilometer.

[link value="http://www.kia.com/se/kopa/kampanjer/fotbollsbilar/?utm_source=storymedia" text="Spana in Kia:s Plug-in hybrider här" target="_blank"]

Sponsrar fotbolls-VM 2018

Under 2018 är Kia stolt sponsor till fotbolls-VM. I samband med fotbollsfesten släpps Kia FIFA Edition-bilar, som alla kommer i ett kaxigt utförande.

– Fotbollen ligger TB Bil och Kia varmt om hjärtat och tillsammans vill vi hjälpa fotbollsfamiljer att komma till och från träning och matcher, men även mellan hemmet och jobbet, avslutar Mattias.

[link value="http://www.kia.com/se/kopa/kampanjer/fotbollsbilar/?utm_source=storymedia" text="Vill du se hur FIFA Edition-bilarna ser ut? Klicka här" target="_blank"]

[link value="http://www.tbbil.se/kontakt/?utm_source=storymedia/?utm_source=storymedia" text="Kontakta TB Bil för att provköra en Kia redan idag – klicka här" target="_blank"]