David Jonsson och Mikael Lund känns mer lättade än ledsna när vi träffar dem, dagarna efter beskedet att de ska lägga ner Busiz efter nästan nio års verksamhet.
– Vi har kämpat för att få det att fungera och trodde att det skulle räcka med barnen, men det har varit tufft ekonomiskt, säger David Jonsson.
Från att först fått ta av de privata pengarna till företaget och sedan utökat konceptet med luncher för att få lite mer gröna siffror blev det till slut ett dråpslag i samband med renoveringen i huset där bion också ligger.
– Omsättningen sjönk med nästan 25 procent från att ha varit jämn i åtta år. Att det blev ett snabbt beslut var att vi inte visste om vi skulle komma ur kontraktet, men då var Biostaden snälla och lät oss komma ur det ganska fort. Före sommaren, vår sämsta tid, säger Jonsson och minns den varma sommaren i fjol.
Cateringverksamheten kommer man fortsätta med, men från Odd fellow-huset som man nu drivit ett år.
Mikael Lund konstaterar att det gått åt mycket tid och pengar och även om de känner att det är lite vemod med tanke på att det är deras första företag tillsammans.
– Det är ett ok som försvinner från axlarna. Den ekonomiska skräcken varje månad, kommer vi få någon lön själva? Många har varit ledsna och förvånade över att vi stänger, för vi har ju inte sagt att vi slagit huvudet i väggen varje månad.
De konstaterar samtidigt att det varit en ära att ha haft så många barn lekande hos sig, som man sedan träffat ute på stan. Som Mikael Lund skämtsamt tillägger:
– De blir äldre, men inte vi...