Jenny Hillman, Anna Edman och Linda Pröjtz Ålund har alla tre jobbat länge med musik och känt varandra länge. De väckte drömmen om att skriva ihop under ett gigg julen 2014 och drömmen blev till sanning. En sanning som gav mersmak.

Första låten de skrev ihop var "The road" och den uppmärksammades ordentligt. 2015 gick de vidare till den stora riksfinalen i P4:s musiktävling Svensktoppen nästa med just den låten. Riksfinalen som var på Liseberg i Göteborg direktsändes i P4 och personer utspridda i hela Sverige fick höra deras fina stämmor.

Berömmelser och priser fortsatte för bandet Miss Winter. Under 2015 vann de även musiktävlingen World Wide Music Contest, där bandets låt "Keys in your pocket" utsågs som bästa låt bland 1400 bidrag.

Under 2017 har Miss Winters musik hörts mycket internationellt. De har spelat på Europas största countryfestival "Country to country" och hörts på närmare 60 radiokanaler runt om i världen. Ett gediget fan från Storbritannien brukar till och med frekvent höra av sig när de spelas på radio.

Den internationella språngbrädan med lyssnare över hela världen har fått tjejerna i Miss Winter att planera stort inför sommaren 2018. Man funderar på att åka ut på en Europaturné. Men först ska bandet vara med i Country SM som de nyligen fått reda på att de gått vidare till. Det hela avgörs under en helg på Sälens högfjällshotell 28 - 30 sep där Miss Winter tävlar mot tre andra band i kategorin rock/pop country.

För mer info besök http://misswinter.se/