Appen gör det enklare och smidigare att läsa e-tidningen, det vill säga papperstidningen i digital form. Nu kan du ladda ner den i din mobila enhet och som prenumerant får du tillgång till SN var du än befinner dig.

‒Många tycker om e-tidningen och nu ska läsarna få det bästa vi kan erbjuda dem. Vi har ett av de modernaste systemen som finns och det går även att läsa e-tidningen i mobilen om du är offline, säger Jörgen Bröms, digital utvecklingschef på Sörmlands Media.

Du kan välja att läsa e-tidningen i artikelläge och bläddra mellan dagens artiklar, eller som tidigare zooma in den artikeln på sidan du är intresserad av att läsa.

Artikelbild

En försmak av nya sn.se som lanseras under tisdagen.

‒Det blir så mycket enklare att läsa SN digitalt. Du kommer direkt in i dagens tidning genom att bara trycka på appen, och är alltid inloggad. Dessutom är läsupplevelsen bättre. Ett enormt lyft för lokaljournalistiken, säger Janna Holmqvist, digital nyhetschef på SN.

I september 2015 presenterade SN en helt ny sajt och därefter har antalet besökare på sn.se ökat.

När du går in på sajten under tisdagen möts du av en helt ny design.

‒Nu har vi köpt in helt nya system som fungerar bättre att jobba i och som gör att vi kan få ut nyheterna snabbare till läsarna. Vi har dessutom byggt sajten så att vi ständigt kan utveckla den snabbare, säger Jörgen Bröms.

Artikelbild

Här är SN:s nya e-tidningsapp.

Vad kan läsaren förvänta sig av nya sn.se?

‒ En modern upplevelse där senaste nytt och läsarnas intressen alltid står i fokus. Vi kommer att jobba extra hårt för att ge guldkant åt SN-prenumeranter – man ska få ordentligt med valuta för pengarna.

Artikelbild

Nu är den äntligen här – SN:s nya e-tidningsapp som ger dig en bättre läsupplevelse.

Blir det någon förändring av innehållet?

‒Vi fortsätter fokusera hårt på att leverera så lokala och relevanta nyheter som möjligt. Som alltid hårdgranskar vi det som sker i kommunerna och inom politiken, samtidigt som vi jobbar hårt för att identifiera nyheter som spelar roll för läsarna i vardagen, säger Janna Holmqvist.

SN fortsätter nu arbetet med att utveckla tidningen digitalt. Under 2017 planerar tidningen att lansera en nyhetsapp.

Ladda ner E-tidningen i din mobila enhet genom att klicka på Dagens Södermanlands Nyheter i klicka här.