I semifinalen ställdes Camilla Nilsson och Sofia Ögren mot tvillingarna Kristina och Susanna Thurin som de har en lite speciell relation till.

– Vi tränar ihop och kan varandra rätt bra så det kommer bli en jämn match. Det kan gå åt vilket håll som helst, sa Camilla Nilsson inför söndagens semifinal.

– Vi spelade final mot de i touren i Göteborg och där vann de med 2–1, så vi är revanschsugna.

På söndagen när det var dags för semifinalen så skruvades vindarna upp ännu ett snäpp jämfört med lördagens kraftiga blåst. Det blev upp till 19 sekundmeter på söndagen som innebar solstolar som flög undan och ännu mer svårspelat. Men Camilla och Sofia Ögren vann första setet i semifinalen och såg länge bra ut, men tillslut vände matchen till tvillingarna Thurins fördel.

– Det blåste storm och spelet vände och de fick lite flyt i spelet. Det var jättetråkigt. Det är väldigt svårspelat i det här vädret, vi möter ett väldigt bra lag. Vi är nöjda med vårt spel men det är jättetråkigt att det tog slut, säger Camilla Nilsson efter söndagens uttåg.

– Det är kul att spela i vinden, men det är lite synd att det blir sådan storm på SM, det var extremt. Så även om man leder så är det väldigt enkelt att tappa några bollar. Man hade önskat att det blåste lite mindre så hade man kunnat spela lite finare i alla fall, säger Camilla med ett skratt.

Det blev trots allt ett brons för Camilla Nilsson och Sofia Ögren att nöja sig över. De gör sin första säsong tillsammans och stärks över hur de lyckas anpassa sig och spela bra trots rätt kort tid tillsammans. Men nu skiftas fokus för spel på hemmaplan för Camilla då Swedish Beach Tour kommer till Nyköping den kommande helgen.

– Nu är det bara att ladda om. Vi har spelat jättefint och det tar vi med oss. Vi har en positiv känsla inför Nyköping, även fast vi är besvikna nu så har vi mycket bra att bygga på. Det ska bli jättekul att spela i Nyköping, jag hoppas att det kommer mycket folk.