Alma har varit igång sedan i mars 2016. Sedan dess har den vegetariska restaurangen vuxit i popularitet och lockar många lunchgäster varje dag.
Så frågan är varför restaurangen stänger.
– Våra andra verksamheter växer och vi väljer att koncentrera oss på dem. Det har varit roligt med restaurangen och vi har lärt oss massor, säger Malin Malin Randeniye som äger restaurangen tillsammans med maken Rashma Randeniye.
– Men den väg som vi nu väljer känns rätt. Vi ser väldigt positivt på den här utvecklingen.
Malin Randeniye är bland annat chefredaktör för en mattidning och har även skrivit flera kokböcker. Efter midsommar kommer restauranglokalerna att byggas om till ett studiokök.
– Tanken är att vi ska spela in mat-TV här i videoformat. Vi kommer att skapa matrelaterade videos, foton, texter och ljud med både eget och andras innehåll, berättar Malin Randeniye.
Rashma Randeniye arbetar även som musikproducent och har nyligen signats av ett skivbolag i USA och kommer att arbeta mycket med musiken framöver.