Klubbens ägare har satsat närmare en miljon kronor på renoveringen som pågått senaste månaden.

– De mindre barerna är borta, vi har nu fler loungesoffor och VIP-bord och har höjt upp golvet längs väggarna vilket skapar en lite mer intim känsla för gäster som sitter vid de borden.

Nattklubbschefen Mike visar runt. Ett par dagar återstår innan man slår upp portarna på lördag och fokus nu handlar om att få alla de sista bitarna på plats. DJ-båset får en mer central plats, uppe på scenen vid dansgolvet.

Artikelbild

| Sean Kingston kommer till Domino i höst.

– Bakom DJ-båset blir det en LED-vägg, vi har också köpt in både konfetti- och ballongkanoner. Och helt nytt ljud- och ljussystem. Det är Domino 2.0, säger Mike som förklarar att klubbens ambition är att skapa en festivalkänsla året runt i lokalerna.

All teknik styrs via en central iPad och genom en app i personalens mobiler.

– Vi är ju en liveklubb och med den här investeringen har vi allt ljud på plats och slipper hyra in från olika ljudtekniker varje gång. Det har varit skiftande kvalitet tidigare och går man på en konsert vill man ha ett riktigt bra ljud, säger Mike och demonstrerar hur VIP-loungens belysning fungerar.

– Gästerna ska känna sig speciella när de bokat en plats där, säger han nöjt och knäpper med handen för att få ljuset att skifta på nytt.

Artikelbild

| Hiphopbandet Tjuvjakt spelar på lördag.

Dominos satsning på liveartister drog i gång redan i fjol.

– Vi har haft grymma svenska artister här senaste året. Nu växlar vi upp en nivå, det blir två eller tre konserter i månaden under hösten och vintern men mestadels med stora internationella artister. Vi kommer till exempel att ha Sean Kingston här redan under hösten, avslöjar han.

Artikelbild

Bredvid baren finns en ny lounge.

Kingston har jobbat med artister som Flo-Rida, T-Pain och Justin Bieber och har själv haft en superhit med låten "Beautiful Girls", som toppade brittiska Singles Chart-listan och USA:s Billboard Hot 100 i veckor.

Artisterna som inviger den nya Dominoscenen kommer dock från Lidingö. Tjuvjakt är ett av Sveriges största hiphopband, de vann i fjol GAFFA-prisets kategori ”Årets Genombrott”. Megahiten ”Tårarna i halsen” har sålt platina fyra gånger om och erhöll nomineringar för ”Årets låt” i både Grammis och P3 Guld.

Attentatet mot grannklubben O'Learys har påverkat Domino inför öppningshelgen. Säkerheten har höjts på flera plan.

– Vi har utökat vaktstyrkan med fler entrévärldar och kommer göra betydligt fler kontroller i dörren. Vi har också väl utarbetade rutiner för att hela tiden checka lokalerna, inte minst efter narkotika som är de flesta nattklubbars största problem. Det som hänt på O'Learys är hemskt, men jag tycker inte krogbesökarna behöver känna sig rädda, säkerheten är väldigt hög och vi har ett nära samarbete med polisen, säger Mike.