Den tidigare AIK-målvakten Patrik Carlgren gifter sig i dag, lördag. Vigseln hölls i Trosa stads kyrka under eftermiddagen och bröllopsfesten hålls även den i den lilla kuststaden.

Carlgren är numera proffs i turkiska Konyaspor. Ute i de svenska stugorna är han kanske mest känd för sina avgörande insatser när U21-landslaget vann EM-guld för två somrar sedan. Carlgren räddade två straffar i finalen mot Portugal.

Två andra som var med i det guldvinnande blågula laget var Victor Nilsson Lindelöf och John Guidetti.

Artikelbild

| Victor Nilsson Lindelöf har fått vänja sig vid att vara i fokus när landslaget samlas. Han och Emil Forsberg, som gjort succé i Tyskland, är våra två överlägset starkast lysande stjärnor just nu.

När Carlgren bjuder på bröllop är båda två med på gästlistan. Och de gör ingen hemlighet av det. Victor Nilsson Lindelöf och sambon Maja Nilsson samt Guidetti och hans sambo Sanna Dahlström har alla delat bilder på Instagram under dagen. De har bland annat tagit en promenad i den idylliska miljön längs ån, från hotellet Bomans upp till kyrkan.

Här är ett axplock av deras bilder:

[instagram url="https://www.instagram.com/p/BVcPKK0lFFD/?taken-by=victorlindelof" width="860" hidecaption="false"]

[instagram url="https://www.instagram.com/p/BVcVJ7BloW4/?taken-by=majaenilsson" width="860" hidecaption="false"]

Artikelbild

| John Guidetti går in i en duell med Manchester Uniteds Ander Herrera i ett av lagens semifinalmöten i Europa league. Det är just United som kompisen Victor Nilsson Lindelöf nu är klar för.

[instagram url="https://www.instagram.com/p/BVcUl1DFKdS/?taken-by=majaenilsson" width="860" hidecaption="false"]

[instagram url="https://www.instagram.com/p/BVcKtOzF8hD/?taken-by=majaenilsson" width="860" hidecaption="false"]

Artikelbild

| Victor Nilsson Lindelöf firar Frankrikesegern ihop med Mikael Lustig och Ola Toivonen.

[instagram url="https://www.instagram.com/p/BVcPrQzjlWA/?taken-by=johnguidetti" width="860" hidecaption="false"]

Victor Nilsson Lindelöf har spelat flera säsonger i portugisiska Benfica. Där vann han nyligen ligan och har två säsonger i rad gått vidare till utslagsrundorna i Champions league. Han är även ordinarie i svenska herrlandslaget bredvid Andreas Granqvist och gjorde en stabil insats när Sverige skrällvann med 2–1 mot Frankrike för en dryg vecka sedan.

Anfallaren John Guidetti spelar i spanska Celta Vigo och har många svenska fans på grund av sitt väldigt mediavänliga sätt att vara på. Han hoppade in mot slutet av samma match mot Frankrike och startade några dagar senare när Sverige spelade träningsmatch mot Norge.