Tack alla ni som kom till SN!

Krönika

2018 blir ett bra år. Det måste det bli med den starten. Eller snarare tjuvstarten.

Det här är en krönika. Det är skribentens personliga åsikter som förs fram i texten, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Södermanlands Nyheter med journalistik.

Tänk att ni var så många som ville komma och fira in det nya året med oss, på självaste nyårsafton! Jag är överväldigad, glad och tacksam. Och stolt.

Ert engagemang visar hur viktig SN är, och de många fina kommentarerna som jag och mina medarbetare fick ta emot värmde ända in i själen. Ett riktigt fint kvitto på att det vi gör är bra och relevant.

Och medarbetarna, ja. Snacka om engagemang! Det fejades och fixades inför det öppna huset och till och med skrivborden såg ju prydliga ut när vi slog upp portarna! (Själv klämde jag i och för sig bara in alla pärmar och pappershögar i ett skåp och stängde det sedan fort som attan, men jag tror att de andra faktiskt hade städat på riktigt.)

Att våra vänner i Sörmlands journalistdistrikt ville passa på att avsluta sitt 100-årsjubileum, som de firade under 2017, tillsammans med oss var också en extra bonus, och en del av det goda som bjöds i lunchrummet ska de ha äran för.

När jag skriver det här inser jag att jag förstås borde ha satt in en Dagens ros åt er allihop – såväl besökare som SJF-distrikt och personal. Men det är väl som med skomakarens barn...så ni får hålla till godo med den här hyllningen på sn.se i stället!