Tillsammans gör vi bästa möjliga SN

Krönika
annons

På lördag är det dags igen. Då samlas över tusen barn på Rosvalla i Nyköping för att lira boll och ha skoj. Skolturneringen SN-bollen är fotboll när det är som allra bäst – det handlar om kamratskap, glädje och gemenskap, och jag är stolt över att vara en del av arrangemanget.

Det här är en krönika. Det är skribentens personliga åsikter som förs fram i texten, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Södermanlands Nyheter med journalistik.

Sportredaktionen har lagt upp en gedigen plan för bevakningen och förutom ordinarie helgteam är också sn.se:s Tobias Johannesson på plats som flygande reporter. För att våra läsare vill se och läsa om barn och ungdomar som samlas från hela spridningsområdet för att dela den här fotbollsupplevelsen, det vet vi.

Men mer då? Vilka andra ämnen engagerar? Hur gör vi en tidning som är intressant och relevant för så många som möjligt? Vad borde vi skriva mer om – eller mindre?

För att få svar på de frågorna tar vi hjälp av vår alldeles egna läsarpanel, som i dag består av 767 engagerade läsare.

Och nu växlar vi upp! Från och med måndag får du som är paneldeltagare svara på tre undersökningar per tvåveckorsperiod, vilket snabbt kommer att ge oss en bred bas att ösa kunskap ur.

Jag hoppas att alla ni som är med i panelen tar er tid att svara på frågorna. Era svar är viktiga – för att vi tillsammans ska kunna göra bästa möjliga tidning – för både oss själva och för alla andra som läser SN.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Södermanlands NyheterRosvallaBarnfotboll
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka