Erik Skoglund hyllar sambon Angelica Sjöstedt i kvällens tv-intervju. Bilden tagen vid tidigare tillfälle, i samband med matchen mot Callum Smith. Foto:

Erik Skoglund: "Angelica förstod att det var bråttom"

BOXNING

Boxaren Erik Skoglund hyllar nu sin sambo Angelica Sjöstedt och sin bror Marcus Skoglund för deras snabba ingripande då han kollapsade efter ett sparringpass i Nyköping den 8 december.

– Tack och lov förstod de att det var bråttom. Riktigt bråttom, skriver han i ett inlägg som publiceras på Facebook och Instagram.

Han berättar hur han sliter otroligt hårt varje dag för att återhämta sig efter den allvarliga hjärnblödningen. Skoglund fördes akut till sjukhus och opererades.

– I flera dagar svävade jag mellan liv och död och det var en hemsk upplevelse. Framför allt för min älskade familj, skriver Skoglund.

I kväll, söndag, ger Nyköpingsboxaren sin första intervju efter kollapsen. Sportjournalisten Peter Jihde har träffat Skoglund hemma i Nyköping. Intervjun sänds i TV 3 klockan 19.

– Jag vill tacka alla som visar hänsyn och stöttat mig i detta. Jag vill att ni ska veta att det betyder otroligt mycket. Tack, skriver Erik Skoglund och avslutar inlägget med ett lysande rött hjärta.

I kväll på TV3 gör boxaren Erik Skoglund sin första intervju efter hjärnblödningen.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Erik SkoglundBoxning
Relaterat