Foto:

Nu kan du få SN:s nyhetsbrev – varje dag

Nyköping

Prenumeranter får sin tidning sex dagar i veckan. Samtidigt publiceras nyheter dygnet runt på Södermanlands Nyheters sajt. För att vara säker på att inte missa något kan du som läsare få ett nyhetsbrev till din mejlkorg – via ett nyhetsbrev som skickas ut varje dag.

– Vi är glada att äntligen kunna leverera våra nyheter direkt till läsarnas inkorgar. Eftersom sn.se uppdateras dygnet runt, tycker vi det känns schysst att visa att det hela tiden händer något på sajten, säger SN:s nyhetschef Janna Holmqvist.

I nyhetsbrevet syns de senaste toppnyheterna, men också vilka nyheter som är mest lästa och vilka som är mest delade i sociala medier.

– Nyhetsbrev är ett smidigt sätt att få nyheterna till sig och snabbt få koll, utan att man själv aktivt behöver gå till en sajt eller en app. Med hjälp av SN:s nyhetsbrev får läsarna koll på snackisar i Nyköping, Oxelösund, Trosa och Gnesta, och kunskap om exempelvis vad som sker i politikens värld. Det sista är nog så viktigt under valåret, säger Janna Holmqvist.

Kostar det något att få nyhetsbrevet?

– Nej, själva nyhetsbrevet är gratis. Sedan behöver man vara prenumerant för att få tillgång till att läsa alla artiklar på sajten, men en del går att läsa ändå, säger Janna Holmqvist.

Så gör du för att anmäla dig till nyhetsbrevet

Få en sammanfattning av de viktigaste nyheterna på mejl, varje dag, klicka HÄR.

Läs också

( 2 st )

Läs mer om dessa ämnen

Södermanlands NyheterJournalistik
Relaterat