Övrigt Replik I en insändare i SN den 6/11 påstår Salah Almajal en massa saker om mig och min blogg. Herr Almajal påstår att jag och min bundsförvant bedriver ett patologiskt krig som grundas på hat, rasism, eget misslyckande och framförallt intolerans mot honom och en annan flitig insändarskribent.

Almajal påstår att bloggen är ansvarig för att det skickas V-kort till deras brevlådor, ett det rings på deras telefoner, att deras barn hotas och att vi saknar argument.

Hat och hot är mig helt främmande och det skulle aldrig falla mig in att blanda in barn i något meningsutbyte. Där­emot har vi ofta de argument som Almajal påstår saknas, men jag är van vid att de som själva saknar argument kallar oss invandringskritiker för ­rasister och liknande.

Alla som skriver inlägg på bloggen är etablerade, ansvarstagande medborgare med ­familjer. Jag är inte emot enskilda invandrare, däremot är jag emot den förda migrationspolitiken och alla problem den medfört, både mänskliga och ekonomiska. Framförallt är jag emot islam, en ideologi som vi har 1400 års erfarenhet av. Jag är inte politiskt aktiv eller ansluten till något parti.

Jag uppmanar Salah Almajal att polisanmäla hatet och hoten eftersom han tydligen vet varifrån de kommer. Ni som vill bilda er en egen uppfattning om vad vi skriver på bloggen kan gå in och läsa, använd sökfunktionen. Bloggen är ­öppen för alla, reklamfri och alla som håller sig till ­lagen och har ett vårdat språk får kommentera.

Pettersson bloggaren från Oxelösund