Övrigt Sverigedemokraterna Hej Jimmie. Kort sagt: Tyvärr visade du och dina partikollegor ingen respekt till invandrarna, speciellt inte till muslimerna, som är en viktig del av svenska samhället.

Jimmie, du borde veta att jag och min familj betalat mer än 600 000 kronor per år i skatt i flera år. Och det finns flera invandrarfamiljer som betalar lika mycket.

Jimmie, det finns många som inte vill lämna sitt fina landskap i hemlandet, lämna sina nära släktingar och vänner för att komma till mörkret och kylan. De flesta tvingas vara invandrare på grund av den orättvisa inblandning av USA och västländer i deras länder. USA och västländerna har förstört allt som tillhör till mänskligheten i de länderna som de är inblandade i: Irak, Libyen, Somalia, Syrien, Jemen har blivit misslyckade länder. All den här förstörelsen har förbindelse till makten och det svarta guldet (oljan).

Jimmie, om du vill minska invandringen på riktigt, medverka till att hindra västländer och USA att blanda sig in i andra länders konflikter.

Hälsningar, En invandrad svensk