Insändare Jag har aldrig under mitt mer än 70 åriga liv mött så mycket politiskt missnöje som med de senaste årens politik. Samhällsfunktionerna skola, vård, omsorg, polis osv är i förfall. Brottsligheten med våldsbrott ökar för varje dag. Migrationspolitiken har havererat med misslyckad integration och kostnader som vältrats över på kommunerna.

Riksdagen har blivit en sandlåda där regeringen inte kan samarbeta med alla partier. Statsministern är blind för verkligheten och skyller ifrån sig och de få gånger han ställs inför media mumlar han och ger inga svar. Nej säg som det är att med nuvarande regering så kommer kriminaliteten att öka och det mesta att fortsätta i fritt fal.

Ett exempel är att med regeringens budget kommer Sverige att fortsätta ha 300 000 fattigpensionärer trots att regeringen skryter om Sveriges starka finanser Pensionärerna fick "några tior som möjligen räcker till att mata duvorna" Nej man ska inte hota politiker men man ska sätta "hård press" på dagens dåliga regering. Dax för extraval!