Ni har säkert också hört den. Klassikern. "Aha! You are from Switzerland! Then you know about Zlatan Ibrahimović!". Och svarat: "Well, I'm from SWEDEN" och fått repliken: "Yeah, exactly, Switzerland!".

Gah...

På sajten Quora, där alla möjliga spörsmål reds ut, finns frågan: "Vad är skillnaden mellan Sverige och Schweiz?". Åtta personer har gett sig i kast med att förklara med hjälp av Abba, Pippi, vodka, choklad, klockor, knivar och annat. På fullaste allvar. Och det behövs: När svenska Spotify börsintroducerades vajade den schweiziska flaggan på börshuset i New York...

Jag är en av SN:s minst fotbollsintresserade journalister. Men när jag satt på redaktionen och knappade de här raderna på tisdagseftermiddagen, och Sveriges och Schweiz' nationalsånger spelades bakom min rygg, fick jag ändå en liten en klump i halsen. För ni vet, fotbollen för människor samman på ett magnifikt sätt, och det behöver vi verkligen just nu.

Jag kom att tänka på saker jag snappat upp från årets VM. Som de mexikanska och colombianska fansen som lyfte upp en kille i rullstol så han fick se Egypten på en storbildsskärm. Som stödet för Jimmy Durmaz efter hatstormen i sociala medier. Som dövblinde brasilianaren Junior, 31, som följer matcherna via vännernas händer på en liten spelplan.

Och nu, efter matchen med stort M, står det verkligen klart vad som är skillnaden mellan Sverige och Schweiz!