Skylten nedklottrad för tredje gången. Foto:

Valskylt i Oxelösund nedklottrad – igen

OXELÖSUND

För tredje gången på mindre än en månad har Alliansens valskyltar förstörts av nazistiskt klotter. Kommunchef Johan Persson tycker att det är fegt, men bjuder in klottrarna att samtala med honom.

Skylten vid infarten till Oxelösund där Alliansen gör reklam för sig själv inför valet med texten "Så mycket bättre" har återigen fått besök av klottrare. Delar av texten har målats över med lila färg. Runt omkring har nazistiska symboler ritats dit.

Det har även klottrats på fönstret till Alliansens vallokal i centrala Oxelösund.

Detta är tredje gången på kort tid som nazistiskt klotter har målats över Alliansens valskylt. "Hatattack för tredje gången. Mot demokratin, friheten och mångfalden", skriver Bo Höglander (C) på sin Facebooksida.

Johan Persson har tröttnat på klottret och bjuder in klottrarna att föra fram sina åsikter direkt till honom i stället. Foto:

Fegt och okunnigt, skriver Oxelösunds kommunchef Johan Persson på sin Facebooksida. Han bjuder också in den eller de som har gjort det till ett möte: "Uttryck dig till mig..." skriver han och föreslår träff i Järnvägsparken på tisdag. "Efter jobbet och på min fritid väntar jag på dig på en soffa där."

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

AlliansenOxelösundNazismSkadegörelse
Relaterat