Fixar guldkant till drop-in-vigslar

Personligt

Ulrika Kockum är eventarrangör vid Kockum Event och kommer fixa lite guldkant till dem som gifter sig vid drop-in-vigsel i Nyköpings rådhus på alla hjärtans dag.

Vad kommer drop-in-vigselparen möta i Rådhuset?

– Jag och en fotograf kommer vara på plats. Jag och eventuell en ur min personalpool kommer servera alkoholfritt bubbel, och det är kostnadsfritt för paren, och fotografen kommer fota och erbjuda bilder till rabatterat pris. Och med det här hoppas vi kunna få den här lite mer enkla vigseln att få lite mera guldkant.

Varför gör du det här?

– Jag driver en eventfirma och har arrangerat ett hundratal bröllop, skräddarsyr dem efter önskemål. Nu har ju de här paren redan gift sig, men flera av dem kan ju vara sugna på fest och middagar efteråt. Jag tycker drop-in.bröllop är en rolig idé, men kanske kan även brudparen som väljer en sådan här vigsel kanske vilja fira lite extra och då står jag till tjänst. Vi kommer visa på en bröllopsdukning för att inspirera paren och erbjuda rabatt på en valfri tillställning.

Vad ser du fram emot?

– Att paren får en fin upplevelse, och förhoppningsvis får vi ett gott mottagande.

Varför är det kul jobba med bröllop?

– Det är det bästa jag vet. Du får jobba med så glada människor. Jag har jobbat med service hela mitt yrkesverksamma liv och tycker om få folks tillvaro att glittra och ge dem en bra upplevelse.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

NyköpingAlla hjärtans dagFolk omkring ossPersonligt
Relaterat