Mattias Carlsson tycker att den allra bästa maten för att få till en skön stämning på fester är tapas. Något som han dessutom gillar att laga hemma i lugn och ro, gärna med en kall öl till. – Då blir det avslappnat och man kan mingla runt med maten, säger han. Foto:

Hockeymat med finess – grunden i raketkarriär

NYKÖPING

Kocken Mattias Carlsson började i lånat kök och sålde mat till sina kompisar när de behövde hjälp. Fem år senare klarar han inte av att tacka ja till alla beställningar. Antalet portioner har ökat enormt.

Men så kör han också finmat för hockeykillar.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Då har du tillgång till alla texter, logga in för a läsa! Jag är redan kund

Läs allt i 2 mån för 49 kr(ord. 198 kr)

Därefter löpande prenumeration med månadsbetalning, 99 kr/mån.
Enkelt att säga upp online.

Allt det här ingår i Surfpaketet:

• Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp
Sveriges lokalnyheter, 40 sajter och appar
• PLUS-förmåner

Vill du ha tillgång till e-tidning och papperstidning?
Se fler erbjudanden här

1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2
Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren