Tobias Bergstrand driver Utö bakgård med sin familj. Tack vare ett välorganiserat ungt personalgäng lyckas han nå det han vill: Riktigt hög kvalitet. Foto:

Hemlagad succé i det sörmländska havsbandet – Utö bakgård har skyhöga ambitioner

Sörmland

Nära en fullsmockad hamn med dunka-dunka och jätteturism, finns Utö bakgård. Caféet i nordöstra Sörmland har varit prisat i White guide café sedan första året av utmärkelser. Tricket är att undvika halvfabrikat och ha skyhöga ambitioner – med personal som inte ens fyllt tjugo.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Då har du tillgång till alla texter, logga in för a läsa! Jag är redan kund

Läs allt i 2 mån för 49 kr(ord. 198 kr)

Därefter löpande prenumeration med månadsbetalning, 99 kr/mån.
Enkelt att säga upp online.

Allt det här ingår i Surfpaketet:

• Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp
Sveriges lokalnyheter, 40 sajter och appar
• PLUS-förmåner

Vill du ha tillgång till e-tidning och papperstidning?
Se fler erbjudanden här

1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2
Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren
Relaterat