INMA Global Media Awards arrangeras i år i Washington DC.

Sörmlands Media nominerat till tidningsvärldens Oscarsgala i Washington DC

Medier

Sörmlands Media, där Södermanlands Nyheter ingår, har tillsammans med övriga koncerner inom samarbetet Sveriges Lokalnyheter nominerats till INMA Global Media Awards. Även kallat tidningsvärldens Oscarsgala.

Som du säkert känner till har du som prenumerant på någon av Sörmlands Medias titlar digital tillgång till 40 olika lokala nyhetssajter och appar runtom i landet, utan extra kostnad.

Detta är möjligt tack vare samarbetet Sveriges Lokalnyheter.

Samarbetet har nu nominerats till INMA Global Media Awards, i kategorin ”Best New Paid Content or Subscribtion Initiative”, alltså bästa betalinnehåll eller prenumerationstjänst.

Sveriges Lokalnyheter är ett samarbete mellan Sörmlands Media, Mittmedia, Hall Media, VK Media och Norran.

Sveriges Lokalnyheter

Som prenumerant på någon av tidningarna inom Sörmlands Media har du även tillgång till Sörmlands Medias övriga titlar, men inte bara det. Totalt har du tillgång till 40 lokala nyhetssajter och appar runt om i landet, utan extra kostnad. Detta tack vare samarbetet Sveriges Lokalnyheter.

De tidningskoncerner som ingår i samarbetet är: Sörmlands Media, Mittmedia, Hall Media, VK Media och Norran.

Läs mer om hur det fungerar på sverigeslokalnyheter.se

INMA Global Media Awards är en årligen återkommande gala för världens medier, som i år arrangeras i Washington DC den 4 juni.

Det är fantastiskt kul att vi blir uppmärksammade även på en internationell arena.

– Att det här samarbetet är unikt och nyskapande visste vi, men att det skulle räcka hela vägen till en INMA-nominering kunde jag inte ens drömma om. Det känns förstås jätteroligt, säger SN:s chefredaktör och ansvarige utgivare Anna Falk.

Jenny Hoflund Bergvall, marknads- och försäljningschef på Sörmlands Media, tycker att det är roligt att samarbetet har väckt intresse även utanför Sverige.

— Det är fantastiskt kul att vi blir uppmärksammade även på en internationell arena. Samarbetet med Mittmedia, Hall Media, Västerbottens-Kuriren och Norran levererar verkligen mer nytta och nöje för kunder, något som kommer vara helt avgörande för hur vi lyckas i framtiden, säger hon.

Jenny Hoflund Bergvall, marknads- och försäljningschef på Sörmlands Media.

Nomineringen är ytterligare en framgång för Sörmlands Media. Sedan tidigare är koncernen även nominerad till Tidningsutgivarnas prestigefyllda pris "Årets dagstidning". Det priset delas ut i Stockholm den 12 april.

INMA Global Media Awards

INMA Global Media Awards är en årligen återkommande gala för världens medier.

Årets gala hålls i The Mead Center for American Theater i Washington DC den 4 juni.

Priser delas ut i en lång rad kategorier. Sörmlands Media och samarbetet Sveriges Lokalnyheter är nominerade i kategorin ”Best New Paid Content or Subscribtion Initiative”, alltså bästa betalinnehåll eller prenumerationstjänst.

Övriga nominerade i samma kategori är:

ABP, från Calcutta i Indien.

Dainik Bhaskar, från Bhopal i Indien.

Editora Global, från Rio de Janeiro i Brasilien.

Hearst Newspapers, från New York i USA.

Sörmlands Media

Sörmlands Media omfattar fyra sörmländska tidningar:

Södermanlands Nyheter

Katrineholms-Kuriren

Eskilstuna-Kuriren

Strengnäs Tidning

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Eskilstuna-KurirenKatrineholms-KurirenStrengnäs TidningSödermanlands NyheterSörmlandsMedia
Relaterat