– Med tanke på tabellens utseende innan match var det oerhört skönt med tre poäng och lite plusmål också, säger Bissarnas lagkapten Enis Ahmetovic efteråt.

Varför vinner ni så stort till sist?

– Jag tycker att vi är distinkta än tidigare i våra spelvändningar. Flera av våra mål och straffen kommer ju efter att vi är lite rakare, vilket var vår matchplan mot det här motståndet, säger Enis.

Patrick Lundemo och inte minst Oscar Karlsson, som var het i duggregnet, lyckades bita fast bollen i offensivt straffområde.

Visst fanns det sekvenser där en hel del talade för nytt poängtapp. Karlslunds målvakt åt upp den straff som Oscar hade framtvingat. Just Enis slog den något lite för tamt. Karlslund hade en bra 20-minutersperiod efter första kvarten som Bissarna ägde, där Justin Salmon var ytterst nära att näta i 23:e matchminuten – och bortalaget skrek efter straff för hands.

– Men förutom den perioden så är det mycket som är bra i dag. När de spelare som ska bära oss offensivt är så här bra så är vi också ett riktigt bra lag, säger Bissarnas tränare Brian Clarhaut.

Karlsson gjorde ändå 1–0 och efter paus var det trots att Salmon fick utdelning retroaktivt Bissarnas match. "OK" var hetast av alla. Kul att se!

Patrick Lundemo kan tacka nämnde målvakt Kindberg för 2–1 men sedan Bissarna hade utöver Enis Ahmetovic och Alexander Alps mål – just distinkt förarbete av Pontus Nordenberg där – även ett rejält vasst avslut invid stolpen av Mathias Benker med kvarten kvar.

Och allra mest lättad efter målen såg Enis ut:

– Det är klart att det blir lite revansch att få sätta den där eftersom jag missade straffen – men det kändes faktiskt ganska lugnt ändå i dag.

Lite jobbigt ändå när Justin Salmon, som såg ungefär lika het ut som "OK" i Bissarna, kvitterade.

– Det är en riktigt bra forward som vi fick mycket jobb med. Men när det var så många hos oss som var så här pass bra så var det ändå inga problem. Väldigt viktigt för resten av hösten att vi får vinna en hemmamatch så här klart också, säger Brian Clarhaut.

Enis känsla att det här var Bissarnas match fanns även om det var nytt kryssläge.

– Ja, vi hade skapat en del chanser innan och vi fortsatte att skapa. Det gällde bara att sätta dit dem...