Det blir en "bortamatch" mot division fem-laget IFK Nyköping på lördagen. Inte så långt för laget att åka, en match som passar Bissarna bra i det här läget av säsongen då många andra lag antingen har seriespel eller match i svenska cupen, men det hade inte IFK.

– Jag är jäkligt tacksam att IFK kan ställa upp på så pass kort varsel. Vi hade en del krokar ute och fick nej överallt. Det känns fantastiskt att de kan ställa upp så att vi får till en match, säger tränaren John Wall.

Eftersom IFK Nyköping huserar i division fem är det rejäl skillnad i kvalitet mellan lagen. Men det ser inte John Wall som något problem.

– Carlstad United (seriekonkurrent till Bissarna) mötte Mellerud från division fyra i svenska cupen. Det här blir likvärdigt motstånd plus att vi börjar en vecka tidigare. I det här skedet ger en match mer än vad en träning gör.

Vad blir viktigt för er i matchen?

– Vi ska sätta en struktur i spelet, inte för långa lagdelar. Matchen kommer ge svar i vad vi behöver prioritera de kommande dagarna inför seriematchen mot Umeå.

John säger att Samuel Kroon och Sal Jobarteh kommer avstå från matchen då de har skador sedan tidigare. Förutom att laget gjorde klart med hemvändaren Alen Ahmetovic har de inga övriga uppdateringar av truppen just nu.

– När det är klart så kommer det meddelas av klubben. Men vi känner att vi är ganska nära det vi vill ha.