Bissarnas ghanan var utan tvekan Nyköpings bäste spelare, om inte matchens bästa. Han var inblandad i det mesta som Nyköping hade i anfallsväg.

– Jag tyckte jag gjorde det bra. Jag var mer offensiv, defensivt kan jag bli bättre. Men Brian sa åt mig att gå mer framåt och det var det jag gjorde, säger Enoch Adu.

Hemmalaget hade det mesta av bollinnehavet och rullade fint runt inom laget. Men de där riktigt farliga chanserna saknades ändå. Även om Enoch Adu hade matchens första målchans när han kom till skott utanför straffområdet.

– Jag trodde den bollen skulle gå in, med en sån boll måste man ha lite tur med också. Det var ett bra skott, säger han om bollen som Örebros målvakt Oscar Jansson tvingades sträcka ut ordentligt för att rädda.

Det kändes som en typisk 0-0-match där Nyköping inte lyckades skapa det farliga och Örebro var för loja för att nå upp till sin toppnivå. Första halvlek var bara någon minut från att vara slut när Örebros hyllade framtidsnamn, försvararen, Arvid Brorson i en duell med Pontus Nordenberg föll ihop i Bissarnas straffområde och vred sig i smärtor. Brorsson blev liggandes en lång stund och bars sedan ut på bår och fördes till akuten med smärtor i benet. Ett spelavbräck som kanske kunde gynna Nyköping som fick pusta ut. Brian Clarhaut passade på att snabbt samla laget.

– Vi sa att vi hade dem och att vi skulle fortsätta som vi gjort, berättar Adu.

Men spelavbrottet visade sig inte gynna Nyköping. Efter den där duellen väntade hörna för Örebro. Klockan hade sedan länge tickat förbi 45 minuter och alla väntade på halvtidsvilan. Då kom kallduschen när Viktor Prodell nickade in 1–0 för gästerna.

– Olyckligt, säger Adu.

De orden sammanfattar Nyköpings matcher rätt bra. Sena baklängesmål på fasta situationer.

– Vi måste fortsätta köra varje dag. Som du sett har vi släppt in mycket på fasta och på träningarna tränar vi mycket på fasta situationer, säger Enoch Adu.

Mot slutet var det förvånande nog Nyköping som hade mest energi och tryckte på för en kvittering. Återigen var Enoch Adu inblandad. Efter Enis Ahmetovic fina framspelning i kombination med en halkande Örebroback kunde Adu få in bollen mot Marcus Burman som springer på bollen. Den är en hårsmån från att gå in.

Nästan en hel match gick innan Nyköping började skapa. Adu hade ett tungt skott utifrån i samband med två hörnor på rad och bollen hoppade runt där inne som ett flipperspel. En studs åt rätt håll och det hade lika gärna kunnat vara kvitterat.

– Vi måste titta på hur vi kan skapa fler chanser. Men tittar vi på vårt bollinnehav, sättet vi spelar på och våra nya spelare så spelar vi bättre fotboll än Örebro, sammanfattade tränare Brian Clarhaut efteråt.