Edis Ahmetovic, lokal fotbollsprofil som huserat i Trosa Vagnhärads SK de senaste säsongerna, funderar över sitt fotbollsmässiga 2018. Ett och annat talar för att han drar på sig Tystbergas matchställ i division 5 den här säsongen. Laget kommer under den här säsongen att ledas av Anders "Ante" Jansson, som tränat TVSK de senaste åren. Allra senast ifjol.

– Jag och Ante vet var vi har varandra. Vi jobbar ju inom samma företag också. Jag hakar gärna på honom. Men jag ska träffa TVSK först så de får säga sitt också, säger Edis, semesterfirare på Gran Canaria när SN-sporten når honom.

Det kan också nämnas att TVSK U (andralaget) blir seriekonkurrent med Tystberga i Sörmlandsfemman 2018. Edis ser hur som helst "femman" som en lämplig nivå i förhållande till hans privata situation.

– Jag har en familjesituation som gör det svårt att satsa så högt som på TVSK:s nivå (division 3, vår anmärkning). Sedan jobbar jag en del kvällar oregelbundet. I slutet på nästa vecka borde jag veta mer, säger den rutinerade backen.