Singapore är lägst rankat av länderna i Palestinas VM-kvalgrupp.

– Tyvärr ett väldigt dåligt resultat för oss. Med tanke på att vi slog ett av Asiens top-tio bästa lag i första rundan (Uzbekistan) och sen förlorar denna så är de inte alls okej, säger Mahmoud direkt efter match via sms.

Han ger dock motståndarna en eloge för ett smart men kanske något tveksamma schemalagda förberedelser.

– Singapore var smarta. Istället för att spela på deras stora fantastiska nationalarena ändrade de till en mindre arena som har en stenhård konstgräsmatta och dränkte den i vatten. Den fick vi träna på helt helt torr.

Först i den 83:e matchminuten fick Kalmar FF-spelaren marschorder in på plan. Sent med tanke på att Palestinas offensiv inte fungerade alls.

– Svårt läge att komma in i, det var väldigt mycket långbollar från båda hållen. Vi vill forcera och försöka få till ett mål så de brukar inte bli något skönspel då direkt. De slår upp den och försöker dra ner på tempot. Men jag gjorde det jag kunde.

Han fortsätter:

– Detta är ett lag vi verkligen ska slå. Det kändes som att vi underskattade samt att vi blev trötta snabbt med tanke på en så sjukt lång resa samt att de skiljer sex timmar mellan länderna. Men det är ingen direkt ursäkt, vi var inte riktigt på tårna alls och då blir det svårt att vinna matcher.

Han är dock glad över att vara tillbaka i landslaget efter sidsteppningen i Asiatiska mästerskapet i vintras.

– Jag njuter verkligen. Inte alla som får spela VM-kvalmatcher. Jag känner mig stolt och glad.

Närmast väntar Saudiarabien.

– Den tuffaste matchen i gruppen. Sjuk rolig match som kommer att innehålla mycket kamp och känslor.