• Foto:
  • Foto:
1/

Erik Skoglund hemma: "Jag har lång rehabperiod framför mig"

Boxning

Erik Skoglund har bekräftat att han är hemma i Nyköping igen. Läs vad han själv skrev:

"Det känns fantastiskt att få vara hemma i Nyköping igen!"

Så började Nyköpingsboxaren Erik Skoglund sitt första egna inlägg sedan han drabbades av en hjärnblödning. På bilden sitter han sitter uppkrupen i en fåtölj hemma i lägenheten.

Flera personer har den senaste tiden sett honom vid den bostaden i Nyköping. Under tisdagen sågs han komma i bil. Han tog sig själv, endast stödd på en krycka, från bilen till lägenheten.

Och nu bekräftar han alltså själv att han fått lämna Karolinska Universitetssjukhuset.

Så här skriver Erik vidare.

"Jag mår efter omständigheterna bra. Jag vill tacka för det enorma stödet, det går åt, då jag har en lång rehab period framför mig. Vi behöver arbeta igenom detta tillsammans jag och min familj, och när jag känner mig starkare så kommer jag att kunna prata om händelsen. Tills vidare vill jag tacka för visad respekt."

Det var innan jul som Erik under ett träningspass började känna sig dålig. Han togs i ambulans till lasarettet i Nyköping. Skickades vidare till Karolinska universitetssjukhuset i Solna där han opererades för en hjärnblödning. Erik hölls sedan nedsövd länge så att svullnaden i hjärnan gick ner.

Han väcktes till sist. De första signalerna var positiva. Sedan har rehabiliteringsarbetet fortsatt.

Nu är han alltså så pass frisk att han fått lämna sjukhuset och kommit hem till bostaden i Nyköping. Men mycket rehabarbete kvarstår, skriver Erik.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Erik SkoglundNyköpingSportBoxning
Relaterat