Calle Svensson på Rosvalla för lite över en vecka sedan.

Ex-Bissaren allvarligt skadad

Fotboll

Den tidigare NBIS-spelaren Calle Svensson har med stor säkerhet spelat klart för säsongen. Mittbacken bröt benet i Västerås SK:s senaste match.

Två raka 0–1-förluster, bland annat mot Bissarna Fotboll, och därmed tappad serieledning. Det är motigt för Västerås SK i norra division 1 skulle man kunna säga.

Senaste 0–1-förlusten kom i Linköping på söndagskvällen. Och vad värre var för VSK, lagets lagkapten, Calle Svensson bars ut på bår med 20 minuter kvar att spela av den matchen.

Under måndagen kom sedan det trista beskedet om att den före detta NBIS-mittbacken har brutit benen långt nere vid fotleden. Han måste opereras och lär därmed knappast kunna spela mer den här säsongen.

Calle Svensson har två sejourer i Bissarna. 31-åringen gjorde två lyckade säsonger 2013 och 2014 innan han flyttade till Gais i superettan. Det blev bara en säsong i Göteborg. 2016 var han tillbaka i Bissarna. Lämnade dock klubben redan på sommaren och flyttade till Huskvarna. Calle gör nu sin andra raka säsong i VSK.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

Nyköpings BISSportfotboll
Relaterat