Årets upplaga hade start och mål i Björnlunda. Tävlingen ingick i 7-klubbarsserien och Trendab Rallycup. En trogen skara 7-klubbars förare dök upp i startlistan som skulle klara av tre specialsträckor av mycket hög kvalité norr om Björnlunda. Lasse Mothander i Toyota Celica med Christer Boo vid sin sida vann totalt över Michael Holmgren och Lukas Åkeson i Mitsubishi som var snäppet snabbare är Johan Åkeson med Mikael Rosvall i Audi S2, samtliga körandes för Gnesta MK.

Hos de två hjulsdrivna bilarna för C-förare kom den omutbare Kalle Gustafsson från Haninge i Skoda Fabia R2 återigen att segra tillsammans med Calle Carlberg.

I Volvo-original-klassen kom SMK Södermanlands Joakim Ellner Landberg med Isa Kolmbäck att vinna klassen på ett övertygande sätt. Hos B-förarna blev det Flens MS Andreas Sandin med Jonas Eriksson som kartläsare vinnare.

Detta var den 6:e deltävlingen av dom totala 7 som skall köras, nu återstår bara Enköpings tävling den 12 oktober innan totallistan för serien kan sammanställas.