Det meddelade Nyköpings BIS under onsdagen.

Klubben och John Wall har gemensamt kommit överens om att avsluta samarbetet efter att ha utvärderat de tre år som Wall varit huvudtränare.

– John har gjort ett fantastiskt jobb i Nyköping under nästan tre år och det är med övertygelse vi kan säga att Nyköping har varit en del i en fortsatt elitkarriär vilket vi är glad för, säger Ahmad Eid, ordförande i Bissarna fotboll till klubbens hemsida.

John Wall lämnar klubben redan nu och resten av säsongen leds laget av Brian Clarhaut som får ansvaret som huvudtränare och till sin hjälp får han Robert Andersson, båda fanns i ledarstaben sedan tidigare.

– Jag vill tacka alla i Nyköpings BIS: Spelare, ledare och supportrar för en fantastiskt lärorik period i min karriär. De erfarenheter som jag fått under dessa tre år är ovärdeliga för min utveckling som tränare och jag lämnar klubben med en vetskap om att ett starkt fundament är på plats för framtiden, säger John Wall till Bissarnas hemsida.

Sju matcher återstår av säsongen för Bissarna, som fortsatt kämpar för nytt kontrakt. För Brian Clarhaut väntar det första testet som huvudtränare nu på söndag mot hårdast nöjliga motstånd: Serieledarna Brage på bortaplan.

SN:s Björn Andersson har träffat klubbledningen med anledning av onsdagens besked. Läs fler kommentarer senare i kväll.